Wegtransportonze diensten

HSL International kent als geen ander de weg in Europa. Onze jarenlange kennis en ervaring stelt ons in staat om de juiste specialisten in te zetten voor elke gewenste vorm van transport:

 • Internationale fijnmazige distributie
  Onze intensieve deelname in distributienetwerken met vele duizenden zendingen per dag, maakt het mogelijk uw zending snel binnen heel Europa af te leveren. Zo verwezenlijken wij in de Benelux al leveringen binnen de 24 uur en verder in Europa, al naar gelang de bestemming, binnen 24 tot 72 uur.
   
 • Deelpartijen
  Eén of meerdere pallets brengen wij via onze landenspecialisten door middel van groupage vervoer snel en efficiënt door heel Europa. Of de goederen nu van Spanje naar Engeland moeten of van Finland naar Nederland, niets is onmogelijk binnen ons uitgebreide netwerk.
   
 • Full truck loads
  Voor complete ladingen werken we samen met transporteurs die over uitgebreide en gevarieerde wagenparken beschikken. Zo kunnen wij altijd een optimale transportoplossing bieden voor uw lading: van koelwagen tot tankwagen, van double deck trailer tot combi of LZV, vervoer per trein, in uw behoefte kan altijd worden voorzien.
   
 • ADR transport
  Het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg is gebonden aan complexe en strakke internationale wet- en regelgeving. HSL International werkt samen met toonaangevende transporteurs op dit gebied, die aan alle eisen en vergunningen voldoen om uw ADR goederen veilig te transporteren en af te leveren.
   
 • Koeriersdiensten
  Hebt u een pakketje dat met spoed ergens in Europa moet worden afgeleverd of opgehaald? HSL International beschikt over een uitgebreid Europees netwerk van koeriersbedrijven die uw zending tegen een scherp tarief op het gewenste adres en het juiste moment aflevert.
   
 • Speciaal transport
  Zijn uw goederen te groot of te zwaar voor een standaard vrachtauto? Geen probleem voor HSL International! Binnen ons uitgebreide netwerk vinden wij gegarandeerd een gepaste oplossing om, door middel van speciaal transport of alternatieve vervoersmodaliteiten, uw producten veilig te vervoeren.
   

Welke vorm van transport u ook verkiest, HSL International zorgt voor de juiste (douane) documentatie bij uw zending. Bij leveringen buiten de EU staan wij garant voor een correcte douaneafhandeling.

Online Boeken

Besparen op uw Transportkosten?

Wij voeren, geheel kosteloos, een Transportkostenscan voor u uit!
Is uw interesse gewekt?
Neem dan contact met ons op!